Inzichtkaarten

Gebruik: het beste effect met deze kaarten verkrijg je door alles over het thema waar je inzicht in wilt krijgen, naar één of meerdere mensen uit te spreken. Heb je alles uitgesproken, trek dan een inzichtkaart en maak de ander(en) deelgenoot van wat de kaart bij je oproept.

Het gebruik van deze inzichtkaarten en het effect dat ze op je kunnen hebben, berust op het principe dat er geen toeval bestaat. Trek je een inzichtkaart dan zal deze, volgens de wet van de synchroniciteit, op dat moment voor jou in jouw bewustwordingsproces van belang zijn. Zo kunnen de kaarten je misschien wijzen op een kwaliteit van jezelf waar je nog sterker contact mee zou kunnen maken. Ook is het mogelijk dat je de kaarten als confronterend ervaart door de manier waarop zij een dieper, spiritueel perspectief bieden op de uitdagingen in jouw leven.
De inzichtkaarten zijn verzameld en ontwikkeld door Dick Nijssen (omgezet naar de digitale versie door D7). Als Reiki Master heeft hij gedurende de afgelopen jaren in de honderd workshops die hij heeft gegeven practisch gebruik gemaakt van de inzichtkaarten. Van daaruit heeft hij deze selectie kunnen maken: 78 inzichtkaarten die hun helende uitwerking keer op keer hebben bewezen.

kies een kaart kies een kaart kies een kaart kies een kaart kies een kaart kies een kaart kies een kaart kies een kaart kies een kaart kies een kaart kies een kaart kies een kaart kies een kaart kies een kaart kies een kaart kies een kaart kies een kaart kies een kaart kies een kaart kies een kaart kies een kaart kies een kaart kies een kaart kies een kaart kies een kaart kies een kaart kies een kaart kies een kaart kies een kaart kies een kaart kies een kaart kies een kaart kies een kaart kies een kaart kies een kaart kies een kaart kies een kaart kies een kaart kies een kaart kies een kaart kies een kaart kies een kaart kies een kaart kies een kaart kies een kaart kies een kaart kies een kaart kies een kaart kies een kaart kies een kaart kies een kaart kies een kaart hand

 
Deze kaarten, evenals de Spirituele en de Psychologische Inzichtkaarten, zijn voor € 10,50 te bestellen door dit bedrag over te maken op giro 2678200 t.n.v Helios Reiki & Groei centrum, Badhuisweg 3 in Heerde onder vermelding van de soort Inzichtkaarten.

Initiatief van:

  Bernadette
  Claasje
  helendevink
  Inge *
  Pauline
  Sander

Zelf gedichten insturen kan op: