Site-nieuws

Hier vind je de laatste veranderingen aan deze site:

29 januari 2003,

Speciaal voor Valentijnsdag is het mogelijk om gedichten te versturen vanaf D7. Doormiddel van een e-card systeem kan je jouw geliefde een kaart sturen. Ook is er een paar weken geleden begonnen met het aanmelden van deze pagina bij diverse verzamelsites en zoekpagina’s. Het kan aankomende 14 februari dus best wel druk worden.


23 december 2002,

De teksten stonden altijd in aparte bestandjes op de server. Vandaag zijn de teksten naar de database verplaatst. Waarschijnlijk is er geen verschil te zien, maar er zijn nu veel mogelijkheden die eerst niet mogelijk waren. Zo wordt er op dit moment gewerkt aan een zoekmachine om in de teksten te zoeken.
Er is een mogelijkheid gekomen om snel meer van een bepaalde schrijver te lezen. Naast de verhalen, gedichten en dromen van een schrijver is er een link gekomen waarmee men meer kan vinden van de schrijver.


21 december 2002,

Er is een koppeling gemaakt tussen de verhalen, gedichten en dromen met een D7 Prikbord. Hierdoor kan men makkelijker reageren op specifieke teksten. In het prikbord kan men sneller zien op welk bericht men een reactie heeft gegeven.


13 maart 2002,

We zijn weer online! Sinds vandaag 22:00 uur is D7 weer te bezoeken.
Aanstaande zondag wordt de tweede nieuwsbrief verzonden waarmee alle leden op de hoogte worden gebracht van deze nieuwe locatie.


1 maart 2002,

Bij freedom2surf zijn vandaag de stekkers eruit gegaan. Daarom is de site niet meer te bezoeken.
Helaas zijn we ook op de nieuwe locatie nog niet te bekijken. We zijn er nog druk aan het werk.


17 januari 2002,

De eerste D7 nieuwsbrief is verspreid onder onze leden. We hopen regelmatig een nieuwbrief te versturen.


9 januari 2002,

We hebben ruim 140 kaarten toegevoegd aan de digitale inzichtkaarten. Nu hebben we ook de Angel Power kaarten en de Spirituele inzichtkaarten.


6 oktober 2001,

We hebben misschien de oplossing gevonden die het probleem met de database kan voorkomen (of verminderen).


1 oktober 2001,

We hebben op alle gedichten gestemd. Zo hebben we nu een lijst met de Topgedichten op D7 kunnen maken. Nu staan er ongeveer zo'n 50 (van de 180) gedichten in.


24 september 2001,

De nedstat teller had ik vergeten te plaatsen op de site. Tussen zondag en maandag zijn de bezoekers dus niet geregistreerd. Inmiddels staat de teller er weer op.


23 september 2001,

We hebben een paar grote veranderingen toegepast. De inhoud is een beetje veranderd, we hebben er de inzicht-kaarten aan toegevoegd.


15 sepetember 2001,

Voor het eerst hebben we (de spirtituals die een jaar geleden deze site zijn begonnen) elkaar ontmoet. We hadden deze ontmoeting in Utrecht. Het was een bijzondere dag. We wisten zoveel van elkaar, en toch had je elkaar nooit gezien.
Iemand had ook inzicht-kaarten mee. Dit vonden we erg leuk, en nu gaan we proberen deze inzicht-kaarten ook op de site te krijgen.


13 september 2001,

In verband met de aanslag in Amerika is deze site tijdelijk helemaal zwart. Op deze zwarte pagina zijn alleen gedichten en elfjes getoond die gaan over deze aanslag.


9 september 2001,

Voor de Spirituals is het mogelijk te stemmen op de gedichten. Dit om straks een lijst te maken met alleen de beste gedichten op deze site.


8 september 2001,

De gedichten zijn nu ook geplaatst in een database. We hebben nu zo'n 170 gedichten.


4 september 2001,

Helaas waren de verhalen gisteren en vandaag door mijn fout niet te bekijken. Het probleem is inmiddels opgelost.


3 september 2001,

Ook de verhalen zijn geplaatst in een database. Dit ging gelukkig een stuk sneller dan verwacht.


2 september 2001,

De dromen zijn geplaatst in een database. Voor de geïnteresseerden onder ons, de database is gemaakt in MySQL en wordt opgeroepen met PHP.


7 juli 2001,

De site staat vermeld in de PaperMates (nummer 93), het magazine voor de dagbladberzorgers, onder het hoofdstuk [email protected]


17 juni 2001,

Het hoofdstuk "mailinglist" is verwijderd. Daar is het hoofdstuk "Haiku & Elfjes" voor in de plaats gekomen. We hopen dat we veel leuke Haiku en Elfjes mogen ontvangen. Ze zijn vaak erg grappig om te lezen.


8 juni 2001,

Vandaag kregen we het 77 ste gedicht van Jess.


7 juni 2001,

Vandaag kwam de 7777 ste bezoeker langs.


2 juni 2000,

Er zijn weer een paar veranderingen aangebracht die Netscape gebruikers ten goede komen. Helaas konden gebruikers van Netscape de inleiding niet meer bekijken, maar dat is nu verholpen.
Ik zal de site voortaan vaker in Netscape testen! De site is trouwens getest voor:

Geen van deze browsers heeft op dit moment problemen met de site D7 (voor het D7 Prikbord is het verstandig om javascript in te schakelen).


1 juni 2001,

Vanaf vandaag hebben we een maandspreuk. Deze is te lezen in de oranje balk van de inleiding. Je kan spreuken insturen via het formulier dat je vindt door te klikken op "toevoegen".


5 mei 2001,

Eindelijk is het D7 Prikbord online. Ik hoop dat er veel discussies in gevoerd gaan worden. Het is nog niet helemaal klaar, maar rond Pinksteren zal het officieel op site beschikbaar zijn.


29 april 2001,

De tweede poging om het D7 Prikbord op de server te krijgen is na veel tijd (en belminuten) eindelijk gelukt. Alleen de kleuren moeten nog veranderd worden, en de prikborden worden aangemaakt. Dat kan nog enkele dagen in beslag gaan nemen.


22 april 2001,

De eerste poging om het D7 Prikbord op de site te krijgen is helaas mislukt. Ik probeer het aankomende zondag nog een keer. De bezoekers van de site D7 zijn al op de hoogte gebracht van de aankomende veranderingen.


13 april 2001,

Ik vind het altijd erg leuk om de om statistieken van deze site te lezen. Nu werd ik ontzettend verrast. Gisteren hebben 92 bezoekers deze site bezocht. De laatste topdag was 13 februari, met 78 bezoekers. Dat begreep ik wel, de dag voor Valentijnsdag. Maar nu? Waarschijnlijk komt het door de Pasen, maar als iemand een andere reden weet, dan hoor ik het graag :-).


28 maart 2001,

Nedstat, die de statistieken van deze site verzorgt, heeft zijn teller gewijzigd. Hierdoor kunnen de komende dagen fouten plaatsvinden in het registreren van de bezoekers. De statistieken vind je trouwens door op het blauwe vierkantje te klikken, naast het copyright van de D7.


24 maart 2001,

Er zijn weer een paar gedichten aan de site toegevoegd. De gedichten van Rianne vond ik erg bijzonder, ze is namelijk pas dertien jaren oud. Over enkele dagen ontvangen we alweer de vierduizendste bezoeker.


5 maart 2001,

De site is alleen nog maar te bereiken via . Het werd iets te veel werk om deze site op drie servers te onderhouden. Ik ben blij dat webmasters van andere pagina's zo vriendelijk zijn geweest om de link naar deze pagina te veranderen in de nieuwe link.


30 januari 2001,

De tweeduizendste bezoeker heeft onze site bezocht. We komen op ongeveer duizend bezoekers per maand, een heerlijk aantal dat alleen nog maar stijgt.


29 januari 2001,

Ik wil hierbij mijn excuses aanbieden aan alle netscape gebruikers die deze site eerder bezocht hebben. Helaas was deze site met de browser netscape niet te bekijken. Ik heb het probleem opgelost.


28 januari 2001,

We hebben een paar kleine probleempjes. Het gastenboek is sinds vanmiddag niet meer te bereiken. Ook is het niet mogelijk bestanden naar de site toe te sturen, er kan dus niets veranderd worden.
Wij krijgen de laatste paar dagen ook veel gedichten binnen die wij niet willen plaatsen. Natuurlijk willen we iedereen een kans geven, ook een beginnende schrijver, maar soms zijn de gedichten niet zo goed voor deze site.
We hopen dat deze schrijvers kunnen begrijpen waarom het gedicht niet geplaatst wordt op deze site. We helpen ze graag met het verbeteren van de gedichten.


2 januari 2001,

Deze internetsite is aan het verhuizen naar een nieuwe locatie, namelijk: . De oude links zullen tot en met zaterdag 3 maart blijven werken.


1 januari 2001,

Wij wensen iedereen het beste toe in jaar 2001. Wij hopen dat jullie weer veel inspiratie krijgen voor het maken van mooie gedichten en verhalen, en dat jullie 's nachts mooie dromen zullen krijgen.


29 december 2000,

De duizendste bezoeker heeft onze site bezocht.


19 december 2000,

Er zijn weer heel veel verhalen, gedichten en dromen aan deze site toegevoegd. Een paar gedichten kwamen van bezoekers aan deze site.


26 november 2000,

Door een fout was een deel van de site op de server verwijderd. Daardoor was de site een paar dagen lang niet goed te bezoeken, en werd het gastenboek gewist.


16 november 2000,

We zijn opgenomen op . We staan in het rijtje 'Verzamelde sites'. Het is leuk om op zo'n druk bezochte site te staan, en we hopen dat er ook veel mensen naar ons toe zullen keren.


29 oktober 2000,

Er is een gastenboek gekomen op de site. Wij hopen dat er veel reacties komen van de bezoekers aan deze site.


21 oktober 2000,

Deze pagina is nu ook te bereiken via de volgende link: . Deze link is veel makkelijker te onthouden.


30 september 2000,

De site is helemaal veranderd. Er zijn veel hoofdstukken bijgekomen: mailinglist, site-nieuws, promoten en toevoegen. Men kan bij 'toevoegen' zelf een droom, gedicht of verhaal naar ons toesturen. Hierdoor komen er meer dromen, gedichten en verhalen op de site, en word deze nog leuker om te lezen.


23 september 2000,

Het aantal verhalen, gedichten en dromen op de site is enorm toegenomen. Door de site aan te melden bij de komen er bezoekers naar de site. Ook werd de site aangemeld bij een paar zoekmachines, daar komen echter nog niet zoveel bezoekers vandaan.


23 augustus 2000,

Enkele dagen geleden werd de mailinglist spirituals gestart. We zijn een groep die gezellig kon praten over werkelijk alles. Soms kwam er eens iets nuttigs uit, bijvoorbeeld verhalen, gedichten en dromen. Er is toen besloten een site te maken waar we dit konden bewaren. De eerste paar dagen heette de site nog de 'dromende zes'. We wisten niet met hoeveel personen we in de mailinglist zouden komen, we verwachtte er nog een paar. Na een week bleek dat we met zeven personen waren die ook uit alt.nl.dromen kwamen. De naam veranderde in D7, de 'dromende zeven'. Het aantal personen in de mailinglist groeide nog wel, maar het had geen nut om dan ook telkens de titel van de site te veranderen.
De eerste site was erg simpel gemaakt. Je kon naar dromen, verhalen en gedichten. Veel bezoekers kwamen er niet.